Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ESKÜVŐ

 
°  Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
°  Minőségi prémium kézműves papírokat használunk, mert tudjuk, hogy a legjobbat akarod.
°  Klasszikus elegáns hangulat, minimális dizájn és tipográfia - lélegzetelállító végeredmény.
°  Online rendelés és országos kiszállítás - otthonodból kényelmesen elintézheted a rendelést.
°  A minőségi csomagolásra és vizuális hatásra nagy hangsúlyt fektetünk.
°  Termékeink igazán egyedi és maradandó benyomást keltenek majd vendégeidben.

Az álmunk, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, és másoknak is örömet okozzunk!

Milyen papírral dolgozunk?

°  Prémium minőségű, strukturált felületű, törtfehér, kézzel készült merített papírral
°  Környezetbarát, öko papírral, mely erősebb rostokat is tartalmaz, így igazi kézműves papír hatását kelti
°  Exkluzív bársonyhatású papírral (plüss tapintású), mely borítékok, mappák, hengerek készítéséhez kitűnő

 

A kézzel készült merített papír meghívók végtelenül romantikus és exkluzív hangulatot teremtenek. Ezek a meghívók nem csak egyszerű papírtermékek, hanem igazi műalkotások. Kifinomult alapanyag, organikus hatás, tapintásra finom és puha. A felülete alapvetően matt, a vastagsága egyenletlen és a széle pedig teljesen egyedi kézműves technikának köszönhetően. Papírjaink egyesével készülnek egyenesen magyar papírmerítő műhelyben.

A merített papír elsősorban a klasszikusabb, elegáns hangulatú grafikák és letisztult tipográfia nyomtatásához ideális. Fontos különbség más gyári papírokkal szemben, hogy a merített papír felületéből adódóan az élénkebb, feltűnőbb színek kicsit tompábban mutatnak rajta, az egészen halvány tónusok pedig szinte alig láthatók, ezért tökéletes választás, ha visszafogottabb stílusú, minél inkább heterogénebb grafikákat választunk, lényegre törő szöveggel.

Merített papírok mellett, öko és bársony papírokat is használunk, melyek együttesen prémium megjelenést kölcsönöznek.

Mit kerülj, ha merített papír meghívót szeretnél?

°  halvány színek
°  
vékony/pici betűtípusok
°  nagy felületű grafikák (pattern, fénykép)
°  kifutóra szerkesztett grafikák
°  túlzsúfolt kétoldalas meghívókat


A merített papír meghívók nem csak a fontos eseményekre emlékeztetnek bennünket, hanem arra is inspirálnak, hogy tiszteljük és becsüljük az aprólékos munkát és a természet szépségét.
Legyen szó esküvőről, születésnapról vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, a merített papír meghívóval garantáltan felejthetetlen benyomást kelthetsz.

Engedd meg magadnak ezt az egyediséget és válassz kézzel készült merített papír meghívót!
I. PRÉGELÉS

Műhelyünkben lehetőség van monogram, név vagy motívum aranyozására. Az eljáráshoz egyedi aranyozó szerszém készítése szükséges (klisé). A klisé segítségével magas hő és nagy nyomás hatására, belepréseljük a fémfóliát a papírba, mely enyhén dombornyomott hatást kelt.

Az aranyozó klisé ára 10.000 Ft-tól kezdődik (az ár függ a mérettől).
Beállás (klisé beállítása + gép felfűtése 120 °C-ra): 10.000 Ft/alkalom.

Figyelem: A prégelést ne keverjük össze a mai divatos fóliázógép segítségével létrehozott fémes felületű, olcsó kivitellel. A prégelés minden esetben luxus és minőségi eljárás és fontos különbség, hogy texturált papíron is működik.


II. DOMBORNYOMÁS

A papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák különleges térbeli hatást keltenek, amelyek tapintásra is érzékelhetőek. Dombornyomás esetén a kevésbé részletgazdag formákkal lehet látványos eredményt elérni. Az aranyozáshoz hasonlóan, szintén szükség van egyedi klisé készítésre. A klisé a papír felületébe süllyed, egy ellennyomó forma segít a papír másik oldaláról megtámasztani a hatalmas nyomóerőt. Az eljárás hő nélkül készül.

A dombornyomó klisé ára 10.000 Ft-tól kezdődik (az ár függ a mérettől).
Beállás (klisé beállítása): 5.000 Ft/alkalom.


III. STANCOLÁS

Ha nem a hagyományos vágógéppel vágott téglalap formát szeretnél, akkor stancolásra lesz szükség. Tehát valamilyen speciális forma vágását jelenti vágószerszám segítségével. Például formavágott meghívó, egyedi boríték, szív alakú ültető, stb. Ehhez az eljáráshoz egyedi stancrajz és stansszerszám szükséges.

A stancszerszám ára függ a formától és mérettől (minden esetben egyedi árajánlatot küldünk).


IV. BÍGELÉS

A megfelelő szerszámmal bígeljük (megnyomjuk) a papírt vagy kartont, ott ahol később hajlani fog. Például hajtogatott meghívók esetében a bígelés mentén szépen hajlani fog a papír elkerülve a csúnya gyűrődést.


Amit nem vállalunk:

°  Plexi/Akril meghívók
°  Texturált vagy bordázott olcsóbb "művészpapír" meghívók
°  Színes kartonpapír meghívók

I. READY TO PRINT

Meghívó nyomtatás merített papírra. Elküldöd nekünk a grafikai anyagot és mi csak kinyomtatjuk azt. Követelmények: grafikai programban készült vektoros .pdf, mely megfelelő méretezésű és kiterjesztésű.

Figyelem: jpg, png, psd, nyomtatásra nem alkalmas. Canva-ban szerkesztett meghívók szintén nem eredményeznek minőségi nyomtatást (pixeles és életlen). Amennyiben még is szeretnéd, hogy meghívód profi minőségben legyen kivitelezve, kérd segítségünket az átszerkesztésben.

Kinek ajánljuk?   Az esküvő világában dolgozó szakembereknek vagy azoknak, akik grafikussal tervezett anyagot merített papíron szeretnék viszontlátni. Esetleg azoknak is, akik saját maguk készítik a meghívó grafikáját és ragaszkodnak a merített papírhoz (szaktudásunkkal segítünk a kivitelezésben).


II. CUSTOM

Teljesen egyedi meghívót tervezünk neked az elképzeléseid alapján.
Egyedi meghívó csomag ára: 30.000 Ft-tól kezdődik (évente korlátozott számban elérhető).
Az ár a grafikai anyag tervezését tartalmazza (viszont NEM tartalmazza a meghívók kinyomtatását).

Figyelem: Ha bonyolultabb egyedi logót/monogramot, kalligráf betűtípust, vagy díszítő motívumot szeretnél, a fenti ár ezt nem tartalmazza.

Kinek ajánljuk?   Akik teljesen személyre szabott meghívót szeretnének és a budget lehetővé teszi ezt.


III. SEMI-CUSTOM

Válogass az előre elkészített Semi-Custom kollekciónkból, és válaszd ki azt a modellt, amelyik a legjobban illik a stílusodhoz. Az ár tartalmazza a szöveg módosítását és a szerkesztési díjat (viszont NEM tartalmazza a grafika és a betűtípus változtatását).

Kinek ajánljuk?  Azoknak, akik bele szerettek a kész tervek egyikébe és nem kívánnak több pénzt és időt fordítani a meghívóra.


Az oldal tetejére