Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk


Azt szeretnénk, hogy termékeink nem csak gyönyörűek legyenek, hanem jó érzést is keltsenek benned. Ha szeretnéd, hogy projekted vagy eseményed egyedi és különleges papírtermékekkel legyen feldobva, örömmel állunk rendelkezésedre.

Mit csinálunk?
Préselünk, szárítunk, aranyozunk, domborítunk, vágunk, biegelünk, hajtogatunk, tervezünk, szerkesztünk és nyomtatunk. Emellett szorosan együttműködünk más szakemberekkel is. Munkánk elhivatottsággal és különös odafigyeléssel jár a tökéletes termék életre keltésére.

Modern munkaeszközeink mellett, közel 200 éves gépeket is használunk (Josef Anger & Söhne Maschinenfabrik aranyozó prés, papírvágógép és kerekes vágógép).


 

 


 

           

          
                   kézi könyvkötő

   

2 fiútestvéremmel együtt, pici korunk óta édesapánk papírmerítő műhelyében segédkeztünk.

Érettségi után az Országos Széchényi Könyvtár könyvkötő részlegén dolgozó szakemberektől tanultam a kézi könyvkötés minden csínját-bínját. 17 éve vagyok a szakmában, és ez idő alatt rengeteg projektben vettem részt.

E ritka mesterséget gyakorló szakemberek sajnos kihalófélben vannak. Igen kevesen készítenek hagyományos könyvkötészettel könyveket a mai modern világban. A tradicionális könyvkötő mesterek tudását, értékeit megőrizve, nagy örömmel végzem a munkám.

Elkötelezett vagyok amellett, hogy különleges és egyedi tervezésű termékeket készítsek, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyéni stílusodhoz és az alkalomhoz. Legyen szó céges rendezvényről, esküvőről, születésnapról, utazásról vagy bármilyen más különleges eseményről.

Minden egyes termékemet gondosan kézzel készítem a legjobb minőségű anyagokból és technikákkal.


          

           
                       grafikus

           

Mérnökinformatikus és 3D látványtervező szakmát végeztem. Rendkívül kreatív vagyok és jó vizuális érzékkel rendelkezem, valamint imádom a számítógépes grafikai programokat. Mindig is érdekelt a design világa, így férjemmel közösen alapítottunk egy Kft-t, kamatoztatva tudásunkat.

Célom, hogy segítsem álmaid esküvőjét valóra váltani az egyedi és lenyűgöző merített papír meghívóimmal és a hozzá kapcsolódó papírtermékekkel. Minőségi anyagokat és kiváló minőségű nyomtatási technikákat használok, hogy minden meghívó kifinomult és elegáns legyen. Álomnapotok kezdődjön el egy varázslatos meghívóval, ami az esküvőtök hangulatát tökéletesen tükrözi.

Nem csak meghívók tervezésével és készítésével foglalkozom, hanem egyedi kivitelezésű könyvborítókkal, dísztokokkal, kézzel készül borítékokkal, személyre szabott tasakokkal, stanc és klisé szerszámok grafikai anyagának összeállításával, illetve bármilyen egyedi ötletet megvalósításával.

Ha szeretnéd, hogy munkám emlékezetessé tegye az alkalmat, örömmel állok rendelkezésedre.

Az oldal tetejére